Verhuur aangepaste fietsen

't Spinneke

't Spinneke is een spelotheek en snoezelruimte in Kontich waar je ook verschillende aangepaste fietsen kunt huren.

Voor meer info, kijk op de website!

Buitenspel

Buitenspel is een initiatief van het MFC Sint-Gregorius in Gentbrugge en verhuurt een grote waaier aan fietsen aan mensen met een beperking. 

Fietsadviescentrum Pellenberg

Het fietsadviescentrum helpt u bij het kiezen van een fiets op uw maat. Het centrum is een onderverdeling van het revalidatiecentrum Pellenberg van UZ Leuven. Let op! Hier kun je enkel fietsen uitproberen en advies krijgen, je kunt de fiets niet huren!

Je krijgt er:

Fietsenatelier vzw de Sprong

Het Fietsenatelier in Mol, een afdeling van De Sprong vzw, verhuurt: een comfortfiets met rugsteun, loophulp, driewielfietsen voor kinderen en volwassenen, een driewiel-ligfiets, een driewieltandem, rolstoelfietsen, een 2- persoons driewielfiets, een 2-persoonsfiets en tandems. <

Fietspunt Oostende

Fietspunt Oostende verhuurt in samenwerking met de Dienst Samenleven van Stad Oostende fietsen voor mensen met een beperking. Ons aanbod bestaat uit een rolstoel, rolstoelfiets, elektrische rolstoelfiets, driewieler en tandem.

Meer info vind je op de website!

Provinciaal Domein Puyenbroeck

Er zijn nu ook aangepaste fietsen beschikbaar in provinciaal domein Puyenbroeck, Puyenbrug 1A (parking 1), 9185 Wachtebeke

Soorten G-fietsen

Er zijn tandems, handbikes, driewielers en duofietsen te huur. Sommige G-fietsen zijn ook geschikt voor kinderen.

Rode Kruis Hamont-Achel

Er zijn 2 elektrische rolstoelfietsen (aangekocht door de stad Hamont-Achel) beschikbaar om uit te lenen. Met deze speciaal uitgeruste fiets kunnen de bewoners van rusthuizen en andere mindervaliden ook al fietsend Hamont-Achel en zijn natuur verkennen.

Sneukelwiel

De sneukelfiets, een fietsproject voor personen met een beperking van vzw 'T SNEUKELWIEL

De sneukelfiets heeft een fietsenpark van ruim 100 fietsen (met heel wat speciale fietsen) en is gelegen vlakbij domein de Ghellinck in Elsegem (Wortegem-Petegem).